Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Handelsbetingelser

Levering og fragt

Ved bestillinger over 1000 kr. kan du få leveret gratis til din hoveddør. Bestiller du for mindre end 1000 koster levering 89 kr.

Minimumsbestilling er seks flasker vin.

I Storkøbenhavn (postnummer 1000-2999) leveres inden for to dage efter bestilling. For øvrige Danmark leveres fredag samme uge, som ordren er afgivet, hvis bestilling er foretaget senest onsdag kl.14.00. Ellers leveres fredag den følgende uge.”

KunVin leverer fra mandag-fredag, og det er muligt at få leveret til både privat-og erhvervsadresse. Hvis du ikke er hjemme, skal du skrive, hvor vi må sætte dine pakker (dette sker på eget ansvar).

Skal vinen leveres til en etageejendom, leverer chaufføren kun til husets hoveddør. Skulle du ikke være hjemme har du mulighed for under betaling at vælge levering til anden adresse eller i "bemærkning til levering" at fragtmanden må stille leverancen på et angivet sted på adressen f.eks. "må sættes i carport" (dette sker på eget ansvar). Skal vinen leveres til en etageejendom, leverer chaufføren kun til husets hoveddør. Vil du have vinen leveret til etagen, skal du skrive i "bemærkning til levering" at "vinen skal bæres op" eller "sæt vin på måtte ved lejlighedens hoveddør".

Du er også velkommen til at afhente din vin på vores engroslager, adressen er Islands Brygge 79A, 2300 København S. Ordren skal hentes inden for fem dage fra bestilling.

Vilkår for salg af alkohol

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med køb af alkohol hos os gælder følgende aldersgrænser: 16 år for alkohol op til 16.5% og 18 år for alkohol fra 16.5% og op.

Bestilling

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms og andre afgifter.

Når vi har modtaget din ordre, modtager du en ordrebekræftelse på din mail.

Betaling

På KunVin kan der betales med:

  • Dankort
  • VISA Dankort
  • MobilePay

Pengene trækkes først på dit betalingskort, når varerne er afsendt.

Reklamationsret

Når du handler hos KunVin, har du lov til at klage over fejl og mangler i op til to år, efter du har modtaget den. Det gælder selvfølgelig kun, hvis det ikke er dig, der har behandlet varen forkert.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Send vinen til:

KunVin
Islands Brygge 79A
2300 København S

Når du returnerer varen, skal du angive fejlen/manglen på fakturaen. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller tilsvarende. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale omkostningerne.

Når vi har modtaget de sendte varer, får du en bekræftelse på mail. I mailen får du oplysninger om den videre behandling af din reklamation.

Oplysning om klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du ikke er tilfreds. Skriv til os på kontakt@kunvin.dk.

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby via www.forbrug.dk/klagemuligheder.

Persondatapolitik

Når du handler via KunVins hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger, der videregives til et fragtselskab. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Om logstatistik:
Logstatistik bruges på Kunvin. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden man forlader m.m.

På KunVin anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktioner.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KunVin og opbevares i minimum fem år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Indehaverne af KunVin har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos KunVin har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ifølge Persondataloven også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Generelt

KunVin overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Personer under 18 år kan ikke købe alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan købe alkohol op til 16,5%.

Billeder er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design, og desuden kan nogle billeder være med årgang, som er skiftet, men vi kan ikke skifte billedet hvert år, så læs teksten til varen og ikke kun billedet af etiketten.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér