Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vi gi'r den gode vinoplevelse videre

Vin skal være en nydelse. Ikke kompliceret og fyldt med fagudtryk. Derfor har vi håndplukket et begrænset antal vine fra mindre og ambitiøse vinbønder, så dit valg bliver simpelt. Når du hælder vinen i glasset, kan du samtidig regne med den korteste afstand fra vinstok til glas, så vi holder transporten på et minimum.

Heiko og Ute Bamberger, Tyskland
Vi leder efter modige, mindre vinhuse

Vi leder efter de modige, mindre vinproducenter, som ikke bliver forhandlet i Danmark. Dem, der tør tage chancer og prøve noget nyt – både i vin og udtryk. Derfor kan du kun få alle vores vine i et begrænset antal.

Og de skal være så tæt på som muligt

Hvorfor hente vin på den anden side af jorden, når vi har så meget uopdaget tæt på?

Derfor leder vi konsekvent efter de bedste vinoplevelser tættest på Danmark, så vi holder transporten på et absolut minimum.

Vi følger vores passion

Bag KunVin er Anders og Adam. Vi startede KunVin ud fra en fælles passion om at dele vores vinoplevelser med alle dem, der også begejstres over den autentiske, ærlige og virkeligt velsmagende vin.

Efter mange fælles vinture til Italien, Frankrig og Tyskland, hvor vi har banket på dørene til adskillige vingårde og fået de mest fortræffelige vinoplevelser, fik vi muligheden for at indgå de første aftaler med de vinhuse, som vi samarbejder med i dag. Derfra er resten historie.

Hvis bare vi kan videregive et hjørne af de vinoplevelser og raffinerede smage, som vi får ude på vingårdene, så er vi nået rigtig langt. Nyd det, og tøv ikke med at tage fat på os for råd og vejledning: kontakt@kunvin.dk.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Acceptér